Covid-19

VALENTUS Verklaring COVID-19 Gezondheidsclaims

Valentus is gebaseerd op de principes van integriteit, eerlijkheid, eerlijkheid en veiligheid van onze medewerkers, vertegenwoordigers, klanten en het grote publiek in het algemeen.

Valentus houdt zich aan het strikte nalevingsbeleid voor claims op het gebied van gezondheid en inkomen. Als zodanig hebben we een nultolerantiebeleid voor acties, opmerkingen of verklaringen die in strijd zijn met het beleid en de procedures van Valentus.

Het beleid en de procedures van Valentus vereisen naleving van federale en staatswetten en voorschriften met betrekking tot gezondheids- en inkomensvorderingen.

De Federal Trade Commission en de Food and Drug Administration hebben waarschuwingen afgegeven aan directe verkoop- en detailhandelsbedrijven (en fabrikanten) die valse claims over het genezen van hun producten promoten of helpen met immuunondersteuning / COVID-19-remedie, OF wiens distributeurs mogelijk soortgelijke valse claims.

Met name verwijzend naar het COVID-19-virus, handhaven we ons beleid ten aanzien van productclaims die buiten de supplementcategorie vallen.

We ondersteunen op geen enkele manier claims of stellen claims in die curatief zijn of specifiek gericht zijn op symptomen of preventie van het COVID-19-virus.

Valentus heeft een uitzonderlijke productlijn die een gezond lichaam en levensstijl ondersteunt. Veel ingrediënten en een combinatie van ingrediënten bieden voedingsondersteuning voor je lichaam.

We raden voor alle producten aan dat consumenten hun arts moeten raadplegen voordat ze een Valentus-product gaan gebruiken.

Neem contact op met BrandEnforcement@Valentus.com om misleidende claims die u tegenkomt te melden of om vragen te stellen over specifieke taal die kan worden gebruikt om onze producten te vertegenwoordigen.

Zie de onderstaande link voor meer informatie

www.fda.gov/news-events/press-announcements/coronavirus-update-fda-and-ftc-warn-seven-companies-selling-fraudulent-products-claim-treat-or

Bedankt voor je medewerking.


Valentus

Het product is momenteel niet op voorraad.

Vul hieronder uw e-mailadres in en we laten het u weten zodra het product beschikbaar is.

 

Naam
E-mail
Telefoon
Opmerkingen

WhatsApp Chat

Helaas zijn wij via WhatsApp gesloten. U kunt ons wel nu via info@jlbody.nl bereiken en komen dan zo snel mogelijk terug op u vraag.